Before asking for help please read "How to request help" by clicking on that tab above here.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Is Backward Pointer for ASSO solved in ver 2.00 7 months 3 weeks ago #1

  • ella89
  • ella89's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New
  • New
  • Posts: 11
Pls, would somebody who runs the WT 2.00 beta confirm that the backward pointer for ASSO is working in the new ver. It was never implemented in ver 1.7.x. And it is one of the most anticipated features that many of us are waiting for.

We discussed that topic previously

www.webtrees.net/index.php/en/forum/help...r-associations#70633

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Is Backward Pointer for ASSO solved in ver 2.00 7 months 3 weeks ago #2

  • fisharebest
  • fisharebest's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 13191
If you mean the bug that reverse link was only shown for the first ASSO, then yes - this is fixed in 2.0.

github.com/fisharebest/webtrees/issues/1192
Greg Roach - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - fisharebest.webtrees.net

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Is Backward Pointer for ASSO solved in ver 2.00 7 months 3 weeks ago #3

  • ella89
  • ella89's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New
  • New
  • Posts: 11

fisharebest wrote: If you mean the bug that reverse link was only shown for the first ASSO, then yes - this is fixed in 2.0.

github.com/fisharebest/webtrees/issues/1192


Yes that's the one. Thank you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Powered by Kunena Forum