Before asking for help please read "How to request help" by clicking on that tab above here.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Image problem after 2.0.5 update 2 weeks 5 days ago #1

After a manual update to 2.0.5 (due to timeout on first try), my images are not displaying. I can see a 403 error in Developer Tools in Chrome, but can't figure out what's causing it.

I'm doing evil things - running Webtrees through an iframe out of Joomla!, with Admin Tools and an enhanced .htaccess file. But I've swapped the .htaccess for the Joomla! plain version and even run without. I have also run Webrees directly, which should eliminate any Joomla!/iframe issue. I think this is all red herrings, but...

The address is fangorn.com or fangorn.com/webtrees

Any help would be greatly appreciated.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Image problem after 2.0.5 update 2 weeks 5 days ago #2

  • fisharebest
  • fisharebest's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 13196
The 403 error (permission denied) is coming from your webserver, not from webtrees.

The URL for media files contains a paramter "or=or" (orientation = original).

Another user recently reported the same (similar?) problem.
It was caused by security software on the server, which (incorrectly) assumes this is a "SQL injection" attack, and blocks it.
Greg Roach - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - fisharebest.webtrees.net

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Powered by Kunena Forum