Before asking for help please read "How to request help" by clicking on that tab above here.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Added images turn into 404 after upgrade 1 month 6 days ago #1

  • superhappybunnycat
  • superhappybunnycat's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 14
After upgrading all my images have turned into red 404 error messages. Is there a quick way to fix this?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Added images turn into 404 after upgrade 1 month 6 days ago #2

  • fisharebest
  • fisharebest's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 14084
> After upgrading

Upgrading webtrees? PHP?

If webtrees, then from what to what? e.g. from 1.7 to 2.0 or from 2.0.x to 2.0.y

> red 404 error messages

Presumably, webtrees thinks the image cannot be found.

Look at your settings and your data, and see if the image actually exists at the expected location.
Greg Roach - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - fisharebest.webtrees.net

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Added images turn into 404 after upgrade 1 month 5 days ago #3

  • superhappybunnycat
  • superhappybunnycat's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 14
Image not found makes sense. I think I know what I did now.

The auto upgrade didn't work so I manually copied the new webtrees folder over without backing up the uploaded images *face palm*

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by superhappybunnycat.
  • Page:
  • 1
Powered by Kunena Forum