Before asking for help please read "Requesting Help and Suggestions" by clicking on that tab above here.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

picture in slideshow 1 week 3 days ago #1

  • mariannevanharten
  • mariannevanharten's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Posts: 592
When visiting my webtrees the slide show sometimes shows a symbol that seems the picture is not found.

Clicking on the name the picture appears.
What is the cause of this behaviour??

Best regards,
Marianne
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by mariannevanharten.

picture in slideshow 1 week 23 hours ago #2

  • fisharebest
  • fisharebest's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 16475
Probably a failure to load the thumbnail.

It is hard to tell from a screenshot.

Can we see this on your site?
Greg Roach - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - fisharebest.webtrees.net

Please Log in or Create an account to join the conversation.

picture in slideshow 1 week 21 hours ago #3

  • mariannevanharten
  • mariannevanharten's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Posts: 592
It was only that one picture which result in such a situation.
Is it possible to show a specific picture in the slideshow to reproduce/simulate that situation?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

picture in slideshow 6 days 20 hours ago #4

  • fisharebest
  • fisharebest's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 16475
No - but you should get the same thing on any page that uses that image.
Greg Roach - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - fisharebest.webtrees.net

Please Log in or Create an account to join the conversation.

picture in slideshow 6 days 18 hours ago #5

  • Franz Frese
  • Franz Frese's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Posts: 394
Perhaps a wrong extension.
Jpg for a png-file.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

picture in slideshow 6 days 17 hours ago #6

  • photon flip
  • photon flip's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 80
I seem to remember having a problem with JPEG rather than JPG a some point. Not sure if it relates to this problem though.

MurrayJ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Powered by Kunena Forum