This Help forum is for issues relates to the latest release (1.6.x). For issues related to beta or github version please use their own Help forum.
Before asking for help please read "How to request help" by clicking on that tab above here.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Individual not displaying - v1.6.2 5 years 8 months ago #1

  • tjsilver
  • tjsilver's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 35
I'm logged in as Site Owner but several living individuals will not display - nothing!

The link exists - <link rel="canonical" href="individual.php?pid=I7&ged=Tim%20Silver%20Ancestry">

Attached is a screenshot of the page.

Any ideas most welcome.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Individual not displaying - v1.6.2 5 years 8 months ago #2

I am sorry but version 1.6.2 is over 3 releases old. We have closed the support forum for 1.6.2.
My suggestion would be to upgrade to the latest supported version of webtrees. If the problem still exists after the upgrade then please provide the OS, php version of your I stallation along with the site URL.
Rob
www.skatekey.net ( webtrees beta GitHub)
PHP 7.4.14, MySql 7.4.14, Apache 2.4.43,
Hosted at tigertech.net

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Individual not displaying - v1.6.2 5 years 8 months ago #3

  • fisharebest
  • fisharebest's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 14491
If you'd posted the URL (sorry - can't read it from the screenshot), I'd be able to give you a definitive answer, but it's probably the second item in the FAQ.

wiki.webtrees.net/en/Frequently_Asked_Questions
Greg Roach - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - fisharebest.webtrees.net

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Powered by Kunena Forum